Secundaire arbeidsvoorwaarden

Bij Area verdien je een goed salaris. Naast je salaris spaar je elke maand 13,19% in Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB). Dit bestaat uit: het vakantiegeld, de eindejaarsuitkering en de  levensloop. De PAB kan gezien worden als een soort spaarpotje. Dit spaar je op in de maanden januari t/m december. Het voordeel van de PAB is dat jijzelf kan kiezen wanneer je het laat uitbetalen. Bijvoorbeeld: jij koopt een nieuwe fiets in september, dan kan jij alles wat je tot dan hebt opgespaard of een deel daarvan laten uitbetalen. Betaal jij het hele jaar niks uit? Dan krijg je alles in december, zodat er in januari met een schone lei kan worden begonnen. En als dat nog niet alles was.. je krijgt bij Area elk jaar in februari ook nog eens een winstuitkering van 1,75% uitbetaald! Dit alles is op basis van de CAO. De CAO die geldt bij Area is Grondstoffen Energie en Omgeving (GEO).

Een voordeel is dat je als chauffeur vaste werktijden hebt bij Area. Bij de functie van chauffeur denk je vast aan ’s nachts werken en rijden, maar dat is hier niet zo! Onze chauffeurs rijden alleen overdag en hebben vaste werkdagen van 07:00 tot 16:30.

Werk je bij Area? Dan ben je ook verzekerd van een goed pensioen. Area is aangesloten bij het ABP. Dit is een pensioenfonds voor overheid en onderwijsinstellingen. Jij betaalt 1/3 pensioenpremie zelf en 2/3 wordt door Area betaald.

Jouw gezondheid is belangrijk! Daarom dragen we bij Area veiligheidskleding op de plekken dat het moet en kan jij op kosten van Area otoplastieken aan laten meten. Je hebt maar één paar oren, dus wees er zuinig op. Ook zij wij aangesloten bij de zorgverzekeringen VGZ en Zilveren Kruis. Dit betekent dat als jij bent aangesloten bij één van deze twee zorgverzekeringen én een aanvullende verzekering hebt dat jij een collectiviteitskorting krijgt.

Wie vindt cadeautjes niet leuk? Onze medewerkers krijgen meerdere presentjes en attenties per jaar. Voorbeelden van attenties die onze medewerkers krijgen zijn: de paasattentie, de zomerattentie en de sinterklaasattentie. Daarnaast krijgen de medewerkers die lid zijn van de personeelsvereniging eens per jaar een presentje en iedereen krijgt een uitgebreid kerstpakket!