Ongediertebestrijding gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen

Ongediertebestrijding gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen

Soms kunt u behoorlijk last hebben van plaagdieren. Area helpt u graag en vakkundig bij het beheersen van plaagdieren in en rondom uw huis. Onze aanpak bestaat uit onderzoek, advisering over preventie, bestrijding en nazorg. Wij helpen u graag om de overlast van welk plaagdier dan ook te beheersen!

Wespen, mieren, kakkerlakken, ratten en muizen geven soms overlast in en rond uw woning. Wanneer de overlast te groot wordt helpt Area u graag op een verantwoorde manier van het probleem af. Heeft u een winkel, kantoor of bedrijfspand? Wij helpen ook met ongediertebestrijding bij bedrijven en gemeenten in Drenthe.

Omdat in veel gevallen incidentele bestrijding maar heel kort een positief effect heeft, doet u er goed aan om bij overlast van ongedierte de bron aan te pakken. Area helpt u graag met het nemen van structurele maatregelen. De belangrijkste vragen zijn dan:

  • Waar komen de plaagdieren vandaan?
  • Waarom kiezen ze uw huis of uw gebouw als woonplaats?
  • Hoe kunnen we dat voorkomen?

Op basis van de antwoorden zetten de gespecialiseerde medewerkers van Area de noodzakelijke stappen om de overlast zoveel mogelijk blijvend op te lossen.

Ook voor bedrijven

Ongediertebestrijding bij bedrijven en gemeenten in Drenthe

Heeft u een winkel, kantoor of bedrijfspand? Wij helpen ook met ongediertebestrijding bij bedrijven en gemeenten in Drenthe. In opdracht van bedrijven, gemeenten en particulieren bestrijdt Area alle soorten plaagdieren. Onze aanpak voldoet aan alle wettelijke normen. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn zeer goed opgeleid en zijn volledig gecertificeerd voor plaagdierbestrijding. 

Plaagdierbeheersing voor bedrijven