Last van ongedierte? Bel onze experts! 0591 - 571 080

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Area voor gemeenten

Als professionele afvalorganisatie wil Area van meerwaarde zijn voor gemeenten. Door kennis te delen neemt de hoeveelheid restafval in de regio aanzienlijk sneller af. Area ontzorgt gemeenten hierin met een breed scala aan kennisintensieve producten en diensten.

Vanuit het afvalkenniscentrum Area Kennis & Regie bieden we vakkundige oplossingen. Zoals advies bij afvalbeleid, innovatieprojecten en publiekscampagnes over afval. Daarnaast verzorgen we inkoop- en contractmanagement, metingen en rapportages. Ook in educatie over afval hebben wij sterke programma’s ontwikkeld, die wij graag met u delen.   

Wat Area voor uw gemeente kan betekenen

Area voorziet u graag in een breed scala aan professionele diensten in afvalbeleid, preventie, voorlichting en communicatie, contractmanagement en facilitymanagement. Wij ontzorgen u en adviseren en begeleiden desgewenst bij de invoering van projecten en innovaties. 

Van afval naar grondstof in een circulaire economie

Hieronder vindt u Area’s stappenplan om uw gemeentelijke grondstoffen circulair te maken. Wilt u voor uw Raad of college een presentatie over de de gemeentelijke grondstofkansen in de circulaire economie? Bel met ons Klant Contact Centrum (0591 571 080) en maak een afspraak met ons directiesecretariaat.

Diensten