Samen duurzaam ondernemen

Elk bedrijf produceert het: afval. Voor u heeft het geen waarde, u wilt er namelijk vanaf. Maar Area maakt er graag werk van. Uw afval is namelijk beslist nuttig.

Van afval naar grondstof

Door slim scheiden en duurzaam verwerken ontstaan uit uw afval nieuwe of herbruikbare grondstoffen. Pas als er echt niets meer van uw afval gemaakt kan worden, wordt het ingezet voor het opwekken van groene energie. Dat gebeurt door middel van verbranding.

 

Bewust en duurzaam

Draag met uw afval ook bij aan het bewust omgaan met primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen. Dit is pure winst voor het milieu. Zo levert u samen met Area een bijdrage aan een duurzame samenleving. Het is goed mogelijk dat u ook kosten kunt besparen. Vraag daarom vandaag nog de Area Milieuscan aan. 

Area zamelt duurzaam afval in

Veel van onze voertuigen rijden op biodiesel of aardgas. Deze zijn minder vervuilend dan voertuigen die op benzine of diesel rijden. Door de innovatieve rijstijl ‘het nieuwe rijden’ besparen we tot 10% op het brandstofgebruik. Met zonnepanelen op onze locatie in Emmen wekken we de benodigde energie voor onze gebouwen op.

Samen duurzaam ondernemen

Wilt u samen met Area werk maken van duurzaam ondernemen? Neem dan contact met ons op via 0591 - 571 080 of via ons contactformulier.

Contact