Restafval

Wordt in uw bedrijf of organisatie ál het afval gescheiden? Het afval dat er dan nog overblijft, noemen wij in ons vakjargon 'restafval'. Ook daar helpt Area u graag vanaf.

Afvalscheiding is al jaren een hot item. Soms is het zelfs verplicht. De achterliggende bedoeling is zoveel mogelijk materialen te hergebruiken en zo te besparen op grondstoffen en energie. Welke manier van afvalscheiding voor uw bedrijf zinvol is, daar adviseren we u graag over. Want daar ligt onze passie én onze kracht. Er zijn honderden manier om afvalstromen te scheiden en wij vinden het een uitdaging om de meest effectieve en de meest renderende voor uw bedrijf te vinden.

Materialen die als aparte afvalstroom gescheiden kunnen worden zijn bijvoorbeeld: piepschuim, petflessen, pallets, karton, ICT-materiaal, harde plastics, glas, folie, blik, automatenbekers, vetten, voedingsresten, (vertrouwelijk) papier, gebruikte autobanden, lege accu's, afgewerkte olie, oliehoudend garageafval zoals poetsdoeken, olieafval uit de olieafscheider en honderden andere materialen en afvalproducten. 

Rolcontainers

Voor het verzamelen en afvoeren van het restafval levert Area rolcontainers van 240, 660, 1100 en 1700 liter. De containers legen we op afroep of volgens een vaste frequentie, net wat voor uw bedrijfsvoering het beste uitkomt. En wilt u de hoeveelheid (relatief duur) restafval beperken? Wij geven u graag vrijblijvend advies over het scheiden van de afvalstromen binnen uw bedrijf of organisatie.

Bestellen

Wilt u direct aan afvalcontainer voor restafval bestellen of heeft u vragen? Neem contact op met Area via telefoonnummer 0591 – 571 080 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Contact