Bedrijfsterrein afvalvrij? Area helpt u daarbij!

Of het nu gaat om herfstbladeren, zwerfafval of onkruid: Area helpt u graag uw bedrijfsterrein netjes te houden. Want een schoon bedrijfsterrein helpt een goede indruk te maken op uw klanten en andere bezoekers!

Mail ons voor een offerte!

Vegen

Of het nu gaat om het vegen van een parkeerterrein, eigen weg of evenemententerrein: Area heeft er de juiste soort veegmachine voor. Wilt u dat we er wekelijks voor zorgen dat uw terrein netjes is? Dat kan! Maar ook voor incidentele acties kunt u Area inschakelen.

 

Eenmalig of structureel?

We staan voor u klaar!

• Herfstbladeren opvegen
• Paden gras- en onkruidvrij houden
• Zwerfafval opruimen
• Schoonvegen na een evenement

 

Voor alle bedrijfsterreinen

Overigens is bedrijfsterrein voor ons een ruim begrip. Ook een camping, recreatiepark, parkeerterrein, evenemententerrein, wandelbos of eigen weg zien we als bedrijfsterrein. En we vegen net zo eenvoudig herfstblad als plastic bierglazen op.

U geeft zelf aan met welke frequentie u onze veegploeg wilt inzetten en welke taken u uitgevoerd wilt hebben. Afhankelijk van de afspraken zetten we verschillende soorten veegmachines in, exact afgestemd op uw behoefte. Dus wilt u dat uw bedrijfsterrein er ’s ochtends om 8 uur perfect bij ligt? Wilt u bladoverlast op uw recreatiepark voorkomen? Moet een feestterrein binnen een paar uur na een groot evenement weer schoon zijn? Voor iedere incidentele en structurele veegactie kunt u terecht bij Area.

Onkruidvrij

Ook met het onkruidvrij houden van terreinen, vakantieparken en groenparken helpt Area u graag. Gras en onkruid dat over de paden groeit wordt met een onkruidborstel weggeslagen en samen met het vuil en bladeren opgeveegd. Zo worden de paden schoon en zien ze er goed verzorgd uit. 

Vraag direct een prijs op.

Wilt u direct de veeghulp inschakelen, of heeft u vragen? Neem dan contact op met Area via telefoonnummer 0591 – 571 080 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Contact
Bedrijfsterrein vegen

Uw terrein bladvrij. Dan haalt u Area erbij.

Bel (0591) 571 080 en schakel de veeghulp van Area in. 

Of mail ons even!