Vegen

Een schoon bedrijfsterrein helpt een bedrijf een goede indruk te maken op klanten en andere bezoekers. Area is u daarbij graag van dienst met het vegen van uw bedrijfsterrein.

Voor alle bedrijfsterreinen

Overigens is bedrijfsterrein voor ons een ruim begrip. Ook een camping, recreatiepark, parkeerterrein, evenemententerrein, wandelbos of eigen weg zien we als bedrijfsterrein. En we vegen net zo eenvoudig herfstblad als plastic bierglazen op. U geeft zelf aan met welke frequentie u onze veegploeg wilt inzetten en welke taken u uitgevoerd wilt hebben. Afhankelijk van de afspraken zetten we verschillende soorten veegmachines in, exact afgestemd op uw behoefte. Dus wilt u dat uw bedrijfsterrein er ’s ochtends om 8 uur perfect bij ligt? Wilt u bladoverlast op uw recreatiepark voorkomen? Moet een feestterrein binnen een paar uur na een groot evenement weer schoon zijn? Voor iedere incidentele en structurele veegactie kunt u terecht bij Area.

Onkruidvrij

Ook met het onkruidvrij houden van terreinen, vakantieparken en groenparken helpt Area u graag. Gras en onkruid dat over de paden groeit wordt met een onkruidborstel weggeslagen en samen met het vuil en bladeren opgeveegd. Zo worden de paden schoon en zien ze er goed verzorgd uit. 

Bestellen
Wilt u direct de veeghulp inschakelen, of heeft u vragen? Neem dan contact op met Area via telefoonnummer 0591 – 571 080 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier. 

Contact