Plaagdierbeheersing

De natuur is overal. Dus ook wespen, mieren, ratten en muizen geven soms overlast in en rond een bedrijfspand. Wordt de overlast te groot? Werkt het verstorend op de bedrijfsprocessen of het ontvangen van bezoekers? Dan helpt Area u graag op een verantwoorde manier van het probleem af.

Bij overlast van plaagdieren is het belangrijk om de bron aan te pakken. Want in veel gevallen heeft incidentele bestrijding maar heel kort een positief effect. Meestal is het nodig structurele maatregelen te nemen. De belangrijkste vragen zijn dan: waar komen de plaagdieren vandaan, waarom kiezen ze uw terrein of uw gebouw als woonplaats en hoe kunnen we dat voorkomen? Op basis van de antwoorden zetten de gespecialiseerde medewerkers van Area de noodzakelijke stappen om de overlast zoveel mogelijk blijvend op te lossen. 

Heeft u last van ongedierte in of om uw huis? Wij helpen ook met ongediertebestrijding bij partculieren in Drenthe.

Deskundige aanpak
In opdracht van bedrijven, gemeenten en particulieren bestrijdt Area alle soorten plaagdieren. Onze aanpak voldoet aan alle wettelijke normen. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn zeer goed opgeleid en zijn volledig gecertificeerd voor plaagdierbestrijding. Ook de methoden en gereedschappen die we gebruiken voldoen aan de milieueisen en de veiligheidsvoorschriften. 

De aanpak van overlast door plaagdieren bestaat bij Area uit onderzoek, advisering over preventie, bestrijding en nazorg. We onderzoeken op locatie de oorzaken van de overlast. Zo nodig krijgt u aanbevelingen waarmee u vergelijkbare problemen in de toekomst kunt voorkomen en daarna wordt de overlast aangepakt. Vanzelfsprekend controleren we na afloop of de bestrijding effectief geweest is en zo nodig wordt de bestrijding herhaald. Zo weet u zeker dat de inzet van Area tot een goed resultaat leidt. 

Bestellen

Wilt u direct een afspraak maken voor de bestrijding van plaagdieren, of heeft u vragen? Neem contact op met Area via telefoonnummer 0591 – 571 080 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Contact