Sem prijswinnaar Open Bedrijvendag Area Emmen!

23 november 2022

Wat is hij blij; Sem Boelen (9) is de prijswinnaar van de luchtballonvaart over Drenthe.

Sem was 5 november aanwezig op de Open Bedrijvendag in Emmen bij Area. Hij wist tot 5 cm nauwkeurig de lengte van ons langste voertuig te schatten. Het voertuig is 2490 cm, maar met 2485 cm was Sem met nog een inzender het meest nauwkeurig. Door een loting viel de prijs uiteindelijk op Sem. ‘Het was een super leuke dag bij Area. Je kon heel veel doen en ik vond het heel leuk om te zien hoe afval wordt gescheiden en wat er bijvoorbeeld nog van gemaakt kan worden. Maar het springkussen vond ik het leukst! Het was wel even spannend en afwachten of ik in de buurt kwam van de juiste lengte van de wagen. Ik verheug me heel erg op de ballonvaart!’, aldus de jonge Sem. Area kijkt terug op een prachtige open dag met ruim 500 bezoekers. Manager Operations bij Area Han Veenhof; ‘Samen verduurzamen, dat is ons streven. Door het juist scheiden van afval dragen we bij aan minder energieverbruik en een schoner milieu. Tijdens de open dag hebben we goed kunnen laten zien hoe wij dat doen als Area en hoe wij daar aan bijdragen. Zo zijn we op weg naar een schonere wereld voor nu en later. Voor Sem en de generaties na hem.’

Terug naar overzicht