Werkzaamheden milieustraat Zweeloo

27 juni 2022

Vanaf 4 juli vinden er herstelwerkzaamheden plaats op de milieustraat in Zweeloo.

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren worden alle containers uit de stortkuil gehaald. Deze worden tijdelijk op een andere plek op het terrein geplaatst. De milieustraat blijft wel gewoon open voor bezoekers maar als u de milieustraat oprijdt en uw vuil wilt storten, zult u zeker hinder ondervinden van de werkzaamheden. We verzoeken daarom iedereen gedurende het herstel zo veel mogelijk gebruik te maken van de milieustraat in Coevorden.

De werkzaamheden duren vooralsnog 4 weken. De milieustraat is weer normaal toegankelijk vanaf 6 augustus.

Openingstijden milieustraat Coevorden: Dinsdag t/m vrijdag: 13.00 – 16.00 uur en Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur.

Terug naar overzicht