Area doneert nieuwjaarsbuffet aan voedselbanken

21 december 2020

Het budget voor het nieuwjaarsbuffet van Area krijgt dit jaar een andere bestemming!

Vanwege de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zal Area dit jaar geen nieuwjaarsbuffet voor haar medewerkers organiseren. Maar we doen wel iets anders: we doneren de kosten die we hadden gereserveerd voor het nieuwjaarsbuffet aan de voedselbanken in Hoogeveen en Emmen. Dat doen we in de vorm van lekker en gezond eten.

Steentje bijdragen
Met de donatie willen we ons steentje bijdragen aan de samenleving in de regio's waarin we werkzaam zijn. Jumbo Scheemda zal in opdracht van Area zorgdragen voor de levering aan de voedselbanken. Het doet ons goed dat mensen hiervan een heerlijke kerstmaaltijd kunnen bereiden.

Area wenst u allen prettige kerstdagen en een gezond 2021.

Terug naar overzicht