Heel Drenthe recyclet: neem je afgedankte apparaten mee naar de milieustraat!

12 november 2019

Je kapotte (spaar)lampen en afgedankte elektrische apparaten inleveren wordt nu nog makkelijker. Omdat veel mensen wel meer afval willen scheiden, maar lang niet altijd weten hoe. Daarom wijst Area je de weg.

Heel Holland Recyclet
Wil je je lampen of afgedankte elektrische apparaten apart inleveren? Super! Maar als je niet weet hoe, wordt dat een stuk lastiger. Daarom vind je via de site Heel Holland Recyclet handige informatie over de inzameling van (spaar)lampen en afgedankte apparaten en zonnepanelen in jouw gemeente. Je kunt dit afval (ook) inleveren bij de milieustraten van Area.

Jouw elektrische apparaten zijn waardevol. Lever ze daarom altijd apart in. Daarmee maak je ons heel blij!

Psstt.. Volg onze Facebookpagina! Daar vind je wekelijks heel handige tips over afval.

Terug naar overzicht