Zo lever je waardevol afval heel gemakkelijk apart in

1 oktober 2019

Je PMD goed scheiden en je elektrische apparaten inleveren wordt nu nog makkelijker. Area en andere afvalbedrijven hebben samen handige websites gepubliceerd. Hierop vind je alle informatie over het scheiden van bijvoorbeeld PMD en elektrische apparaten.

Doe mee met PMD
Twijfel jij ook wat wel en niet bij het PMD-afval mag? Vuistregel is dat PMD altijd verpakkingen zijn: Plastic en Metalen verpakkingen en Drankenkartons. Alles wat je wilt weten over PMD en andere praktische tips vind je op de site Doe mee met PMD.

Heel Holland Recyclet
Wil je je lampen of afgedankte elektrische apparaten apart inleveren? Super! Maar als je niet weet hoe, wordt dat een stuk lastiger. Daarom vind je via de site Heel Holland Recyclet handige informatie over de inzameling van (spaar)lampen en afgedankte apparaten en zonnepanelen in jouw gemeente.

Met al je waardevolle afval zijn wij ontzettend blij! Dank je wel dus voor het apart inleveren.

Psssttt.... Van 14 t/m 21 oktober is het de Nationale Recycleweek. Doe mee en verzamel nu alvast al het waardevolle afval dat op jouw zolder of in jouw schuur staat te verstoffen. Dat ruimt ook nog eens lekker op! Je kunt dit afval (ook) inleveren bij de milieustraten van Area.

Terug naar overzicht