Bezoek Koning dus wijziging inzameling (deel) Weiteveen op donderdag 27 september

25 september 2018

Op donderdag 27 september 2018 brengt de Koning om 10.30 uur een kort bezoek aan Weiteveen. Omdat Area graag meewerkt aan een zo gunstig mogelijk straatbeeld, voeren wij op die dag een wijziging door in de inzameling van restafval (grijze container).

Let op: de wijziging geldt alleen voor bewoners van de volgende straten: Zuidersloot (tot aan de Kerkenweg) en gedeelten van de Plantsoenweg, Bieuwengaweg, Ambachtsweg en Wethouder Scherpenlaan.

Alle bewoners die met de wijziging te maken hebben, ontvangen hierover een brief van Area. Andere bewoners in Weiteveen hoeven niets te doen; voor hen geldt de wijziging niet.

Eenmalige wijziging
In bovengenoemde straten leegt Area de grijze containers op donderdag 27 september tussen 7.00 en 9.00 uur. Dit betekent dat de containers daadwerkelijk vóór 7.00 uur aan de weg dienen te staan. Containers die later worden geplaatst, worden niet geleegd.

Verzoek containers uit straatbeeld
Voor een zo gunstig mogelijk straatbeeld is het wenselijk dat de containers in de betreffende straten na 9.00 uur niet meer aan de weg staan. Area verzoekt de bewoners dan ook om hun container direct na lediging weer bij hun woning te plaatsen. Bewoners die donderdagochtend niet thuis zijn, wordt verzocht een van hun buren te vragen om dit voor hen te doen.

Terug naar overzicht