Week van de AfvalHelden 2023

De Week van de AfvalHelden 6 t/m 12 maart 2023

De Week van de AfvalHelden is dé week waarin de afvalbranche centraal staat. Van 6 tot en met 12 maart worden de mannen en vrouwen die werkzaam zijn in inzameling, groenbeheer en reiniging in het zonnetje gezet. Bijna 30.000 professionals houden de straten schoon, halen dagelijks het afval op en zorgen ervoor dat het daarna grotendeels een nieuwe toepassing krijgt. Op die manier dragen ze allemaal bij aan een betere en schonere wereld. En dat doen ze met de nodige kennis en professionaliteit.

Onze medewerkers zijn van belang voor de volksgezondheid en voor het schoonhouden van ons land. Daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Zij verdienen onze waardering, iedere dag, en speciaal tijdens de Week van de AfvalHelden!

Vind jij dat ook? Laat het medewerkers van Area weten! Geef ze in de week van 6 t/m 12 maart een dikke duim of zwaai even als ze tijdens het inzamelen van grondstoffen langskomen, dat vinden ze vast leuk! Ook tof om te doen: plak iets moois op het raam of de container!

Hieronder vind je bouwplaten, kijkdoos en kleurplaten! Verras jouw inzamelaar in de buurt, plak de tekening achter het raam of geef hem persoonlijk! 

Dit kun je downloaden: