Vacature Logistiek Planner

Area zoekt jou! Door jou verloopt de planning soepel en gaan jouw collega’s met plezier naar het werk.

Als planner regel jij dagelijks, samen met jouw collega, de indeling van 125 collega’s en ongeveer 80 voertuigen. Jij bent het aanspreekpunt, zowel telefonische als face to face, voor onze medewerkers in de uitvoering! Je hebt contact met al onze uitvoerende medewerkers en daar word jij blij van. Niet alleen plan jij de werkzaamheden voor de uitvoerende medewerkers (denk o.a. aan chauffeurs, beladers, medewerkers milieupark, operator) maar jij verwerkt ook de ziekte-, verlof- en vakantieaanvragen. Daarbij zorg je er, samen met teamleiders en coördinatoren, voor dat het proces zo optimaal mogelijk verloopt.

Wij verwachten van jou:

 • Een goed humeur en elke dag, conform rooster tussen 6.30 – 17 uur, een lach op het gezicht!
 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau en veel ervaring met verschillende IT systemen
 • Klant- en servicegerichtheid zit in jouw genen
 • Ervaring als planner in de logistieke sector
 • Zelfstandigheid, assertiviteit, verantwoordelijkheid en een proactieve werkhouding
 • Een stevige persoonlijkheid die oplossingsgericht is waarbij je goed en duidelijk communiceert

Dit vind je leuk om te doen!

 • Zorgen dat de planning van mens en machines zo efficiënt mogelijk is, zodat collega’s naar volle tevredenheid en plezier hun werk kunnen uitvoeren
 • Snel kunnen schakelen op het moment dat een voertuig uitvalt door een storing
 • Omgaan met verschillende belangen
 • Zorgen dat de dagelijks uitgevoerde planning correct in de dagstaten is verwerkt
 • Verbeterpunten van werkzaamheden doorgeven aan de teamleider

Wat bieden wij jou

Area gelooft erin dat medewerkers een organisatie sterk maken. Daarom zorgen wij goed voor onze medewerkers. Dit doen wij door aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling, het streven naar een goede werk- en privébalans en het geven van vrijheid en verantwoordelijkheid binnen bepaalde kaders. Hierbij krijg je alle ruimte om het beste uit jezelf te halen. Stilstaan is namelijk achteruitgang! Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Als je werkzaam bent binnen Area draag je samen met ons bij aan een duurzame en gezonde maatschappij in een omgeving die altijd verandert! Het salaris is in lijn met de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving (GEO).

Wie is Area?

Area werkt samen met de aandeelhoudende gemeenten en haar inwoners hard aan een schoon, gezond en circulair Zuidoost Drenthe. Area is een sociale werkgever die naast duurzaamheid de thema’s diversiteit en sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen en werkplezier hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast vindt Area het belangrijk dat mensen zich ontwikkelen en hebben we een actieve personeelsvereniging. De 160 betrokken en enthousiaste medewerkers zijn dagelijks zichtbaar en herkenbaar aanwezig in de leefomgeving van bijna 200.000 inwoners in Zuidoost Drenthe.

Reageren

Warm en enthousiast geworden van deze vacature? Reageer dan voor 10 april 2022 per mail naar eenleukebaan@areareiniging.nlHeb je vragen, pak de telefoon en bel onze manager Operations, Steef Kruitwagen op  0591-571080.