Vacature

Vacature: Manager Finance

"Slimme. efficiënte schatbewaarder met helikopterview en gezonde dosis humor"

Uit oogpunt van duurzaamheid en kosten zal Area goed op haar eigen huishoudboekje moeten letten. Gisteren, vandaag en morgen. In dit kader heeft het Dagelijks Bestuur (DB) behoefte aan een accurate en ondernemende Manager Finance (40 uur). 

Je bent de schatbewaarder, telt en registreert geld, herkent en beperkt risico’s. Tevens bewaak je de kosten van de business en projecten en stuur je tijdig bij. Door messcherpe analyses, kraakheldere rapportages, business sense en to the point toelichting laat je zien dat je als eigenaar van de financiële organisatie, processen en systemen “in control” bent. Hierbij is de samenwerking met jouw team van enthousiaste collega’s essentieel. Dus zonder je knopen te hoeven tellen, rapporteer je met overtuiging, expertise en humor de resultaten van Area Reiniging.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Wietse Hofstra, HR Manager van Area via 0591-571090 of via eenleukebaan@areareiniging.nl. Voor vragen over de procedure en/of planning kun je contact opnemen met Ulrik Rudolphy van onze wervingspartner Inextern: 05-34489554 of ulrik@inextern.nl. 

Download de vacature