Vacature

Meewerkstage Bedrijfsbureau

Jij bent een gedreven, communicatieve en leergierige student. Zo aan de start van je carrière sta je voor veel keuzes en wil je door actief mee te werken in een organisatie ontdekken wat écht bij je past. Dat snappen we bij Area. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om het werk in de praktijk te verkennen.

Als je bij Area stage komt lopen dan nemen we je heel serieus. Je bent gedurende een periode van minimaal 5 maanden direct onderdeel van het team. In die periode coachen we je actief en word je betrokken bij het werk voor onze inwoners en gemeenten.

In de regio Drenthe verzorgt Area de inzameling van bedrijfsafval voor duizenden burgers, winkels, kantoren, bedrijven en instellingen. Area biedt jou een veelzijdige stageplek in onze maatschappelijk verantwoorde organisatie die volop in beweging is. Een organisatie die iedere dag bezig is om afval nuttige toepassingen te geven en nieuwe kringlopen te sluiten. Met minder afval als resultaat.

 

Voor het bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een enthousiaste HBO-stagiair(e) voor 36-40 uur per week.

 

Bedrijfsbureau

Ons Bedrijfsbureau is een belangrijke schakel in de werkvoorbereiding, planning en monitoring van alle uitvoerende werkzaamheden van Area. Het bedrijfsbureau beheert de werkbestekken voor alle activiteiten van Area, verzorgt alle interne en externe rapportages en ondersteunt bij diverse projecten.

 

Er ligt flink wat werk waar jij je tanden in kunt zetten!

Binnen het Bedrijfsbureau ben je actief onderdeel van het team. Zo zul je – in de breedte -  gaan ondersteunen bij de diverse taken van het Bedrijfsbureau. Daarnaast ga je - heel gericht - meewerken aan uitdagende projecten die we uitvoeren voor onze (gemeentelijke) opdrachtgevers, denk daarbij aan:

  • Het voorbereiden en chippen van alle containers in een gemeente.
  • Het in kaart brengen van de inzameling oud papier.

Ook word je onderdeel van projectgroepen die interne verbetervraagstukken onderzoeken. Hierbij help je een antwoord te geven op vragen als:

  • Op welke manier kunnen we de inzameling van afval efficiënter inrichten?
  • Hoe verbeteren we de rapportage van KPI’s en andere managementstuurinformatie?
  • Hoe kan de AOIC verder verbeterd worden?

Om als stagiair op het Bedrijfsbureau aan de slag te kunnen, moet jij natuurlijk wel wat in huis hebben! Wat wij van jou vragen?

  • Je bent voor ca. een half jaar beschikbaar
  • Als HBO-student zoek je een meewerkstage
  • Je doet een opleiding in de richting Logistiek of Bedrijfskunde
  • Je kunt goed plannen en organiseren en je beschikt over een grote dosis enthousiasme

Naast veel verantwoordelijkheid geven wij onze stagiaires een vergoeding van €400,- bruto per maand. We bieden je een stageplek in een omgeving waarin je zelfstandig, maar ook onder begeleiding van je bedrijfsbureau-collega’s, de mogelijkheid krijgt om inhoudelijke vakkennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

 

Ben je enthousiast geworden? Natuurlijk!

Stuur dan je sollicitatiebrief en uitgebreide CV vóór 15 januari 2021 naar eenleukebaan@areareiniging.nl. Wil jij nog meer weten neem dan telefonisch contact op met Jannie Janszen, senior medewerkster bedrijfsbureau, telefoonnummer (06) 824 476 59.