Inzameling en openingstijden rondom Hemelvaart en Pinksteren

29 april 2021

Op Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei) zamelt Area geen afval in. Ook de milieustraten van Area zijn dan gesloten. Ook op Tweede Pinksterdag (maandag 24 mei) wordt er geen afval ingezameld en zijn de milieustraten eveneens gesloten.

De inzameldatum voor Hemelvaartsdag is gewijzigd naar zaterdag 15 mei.

De inzameldatum voor Tweede Pinksterdag is gewijzigd naar zaterdag 22 mei.

Deze wijzigingen gelden alleen voor containers die normaliter op de betreffende feestdagen worden geleegd. Zet je container voor 7.00 uur aan de straat.

Check je actuele afvalkalender in de app Area Afval. Ook op deze website kun je je inzamelkalender heel gemakkelijk zelf checken. De inhaaldagen vanwege feestdagen zijn hierin al doorgevoerd. Zo heb je altijd de juiste kalender bij je.

Terug naar overzicht