Area partner in Drentse campagne

18 juni 2020

Donderdag 18 juni is vanuit het Drentse samenwerkingsverband Markerein de campagne 'Drenthe geeft door' gelanceerd.

Samenwerking Markerein

Markerein is een gemeentelijke samenwerking op het gebied van afval en grondstoffen. De Drentse gemeenten zetten daarbij gezamenlijk in op het verder terugdringen van het huishoudelijk restafval in Drenthe. Gemeenschappelijk is een programma ontwikkeld van regionale maatregelen om de ambities 'Van Afval Naar Grondstoffen' te verwezenlijken. Onderzoek, monitoring én verschillende vormen van interventies zijn slechts enkele van de activiteiten van Markerein.

 

Drenthe geeft door

'Drenthe geeft door' is het motto van de nieuwste campagne opgezet vanuit Markerein. In de gezamenlijk opgezette communicatiecampagne is er met name aandacht voor 'waarom' zorgvuldig afval scheiden van groot belang is. Daarbij wordt natuurlijk de rol van afval als grondstof geschetst.

Op de campagnewebsite www.drenthegeeftdoor.nl is vanzelfsprekend alle informatie over de campagne te vinden. Natuurlijk zullen wij vanuit Area - op een speciaal daarvoor ingerichte pagina - informatie over de campagne blijven delen.

Terug naar overzicht