Compostdag op zaterdag 28 maart gaat niet door

17 maart 2020

Vanwege de maatregelen van de rijksoverheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gaat de landelijke Compostdag op zaterdag 28 maart NIET door. Dit geldt voor al onze milieustraten in de gemeenten Hoogeveen, Emmen en Coevorden.

Jaarlijkse traditie opgeschort
De landelijke Compostdag is een evenement dat al jarenlang wordt gehouden. Tijdens deze dag verstrekken de gemeenten gratis compost aan inwoners, als blijk van waardering voor het scheiden van groente-, fruit- en tuinafval. Jaarlijks maken veel inwoners hier gebruik van.

In navolging van de maatregelen van de rijksoverheid hebben de gemeenten besloten de Compostdag op 28 maart te annuleren.

Milieustraten
De milieustraten van Area zijn op zaterdag 28 maart wel geopend voor het brengen van uw afval. U vindt hier informatie over de openingstijden.

Terug naar overzicht