Area is op zoek naar een Manager Finance

17 juni 2019

“Slimme, efficiënte schatbewaarder met helikopterview en gezonde dosis humor”

Area Reiniging professionaliseert, circuleert en regisseert
Focus op herbruikbare grondstoffen en samenwerking met strategische partners zijn pijlers van de strategische koers van Area Reiniging. Door afvalvermindering en samenwerking kan de circulaire economie versneld worden en tegelijkertijd verdere kostenvermindering gerealiseerd worden. Samenwerking leidt tot gegarandeerde, kostenefficiënte en hoogwaardige recycling van steeds meer herbruikbare grondstoffen. Uit oogpunt van duurzaamheid en kosten zal Area goed op haar eigen huishoudboekje moeten letten. Gisteren, vandaag en morgen. In dit kader heeft het Dagelijks Bestuur (DB) van Area behoefte aan een accurate en ondernemende Manager Finance (40 uur).

Download de vacature Manager finance & control.

Terug naar overzicht