Let op! Milieustraat Emmen gaat eind februari drie dagen dicht

25 januari 2019

Van 26 tot en met 28 februari is de milieustraat van Area in Emmen gesloten. U kunt uw (grof) afval en puin dan tijdelijk niet brengen. Reden is dat het weegkantoor wordt gemoderniseerd en verbeterd. Vanaf vrijdag 1 maart is de milieustraat weer geopend.

Waarom
Het huidige weegkantoor is verouderd. Om bezoekers van de milieustraat sneller en beter van dienst te zijn en de gemeente te voorzien van nauwkeuriger gegevens, wordt het weegkantoor gemoderniseerd. Zo worden de bekabeling en de hardware geheel vervangen, de software volledig vernieuwd en een tweede slagboom geplaatst. De werkzaamheden nemen enkele dagen in beslag.

Overlast
Area en de gemeente zijn zich bewust van de overlast die voor inwoners ontstaat door de tijdelijke sluiting. Om die reden is de planning gericht op het heropenen van de milieustraat vóór het weekend. Doorgaans wordt de milieustraat op vrijdag en zaterdag namelijk het drukst bezocht.

Tip: kom eerder
Wij adviseren u om tijdig rekening te houden met de geplande sluiting. Breng uw eventuele grof (huishoudelijk) afval of bouw- en sloopafval al ruim vóór 25 februari of sla het tijdelijk op. Zo voorkomen we samen eventueel lange wachtrijen en beperken we de overlast tot een minimum.

De reguliere openingstijden van de milieustraat zijn: dinsdag t/m zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.
Adres: Columbusstraat 25 te Emmen.

Area en de gemeente vragen uw begrip voor de tijdelijke situatie.

Terug naar overzicht